Diensten

Wij zijn een club van bevlogen ICT-ers die zich internationaal bezig houdt met onder andere recruitment, detachering en contractmanagement.
Naast onze detacheringsdiensten bieden wij nog een aantal andere diensten:

 

Managed Services
Applicatiebeschikbaarheid
Applicatievirtualisatie
Virtualisatie
Voor het verzekeren van een ongestoorde dienstverlening en het realiseren van het vereiste beveiligingsniveau van het datacenter is goed onderhoud, maar vooral ook professioneel beheer van de serverruimte essentieel. True ICT kan dit voor u verzorgen. Applicatiebeschikbaarheid is een proces met het doel om applicaties onafhankelijk van locatie en werkplek aan te kunnen bieden, zodat de gebruiker overal en altijd; onsite, online, offsite en offline kan werken. True ICT zorgt er samen met u voor dat de beschikbaarheid van data en applicaties altijd en overal voorhanden is. Applicatievirtualisatie is één van de belangrijke oplossingen in ons ‘Application and Desktop Delivery Solutions’ scala. Het beschikbaar stellen van applicaties aan eindgebruikers is het doel, applicatievirtualisatie is een middel. De toepassing van applicatie virtualisatie is een must-have voor elke organisatie! Met virtualisatie maken we zo efficiënt mogelijk gebruik van de beschikbare servercapaciteit, ofwel, een fysieke server wordt opgedeeld in een aantal Virtuele Machines die geïsoleerd zijn van elkaar. In deze Virtuele Machine draait een applicatie of functie. Door virtualisatie toe te passen zullen aanschaf, beheer en onderhoudskosten sterk afnemen.
Servervirtualisatie
Desktopvirtualisatie
Managed maintenance
Managed rooms
Virtualisatie leidt tot een zeer efficiënte benutting van de bestaande hardware componenten. Virtualisatie brengt een betere benutting van de servers en daardoor een aanzienlijke vermindering van het aantal te beheren servers. Afhankelijk van de belastingen die bepaalde applicaties en/of functies vragen, is een betere hardware benutting mogelijk, die tot 70% kan oplopen! Vandaag de dag virtualiseren we netwerk, storage, hardware, desktops en applicaties. Desktop- of werkplekvirtualisatie is een toepassing die meer en meer aandacht krijgt. Deze vorm van virtualisatie is in essentie in tweeën te delen: ‘server hosted’ en ‘client-side’. De vorm van Desktop Virtualisatie die de meeste aandacht krijgt is de ‘server hosted’. Datacenters moeten dag en nacht beschikbaar zijn. Goed onderhoud van bijvoorbeeld power- en koelinstallaties is essentieel. Maar ook het periodieke testen en het proefdraaien van noodstroomsystemen. True ICT heeft alle kennis en ervaring in huis om dit voor u te verzorgen. Schoonmaakwerkzaamheden kunnen wij ook verzorgen. Voor een ongestoorde en veilige bedrijfsvoering is professioneel beheer van uw serverruimte of datacenter essentieel. True ICT kan u deskundig adviseren hoe dit beter kan. Het beheer van uw datacenter is immers van veel factoren afhankelijk, zoals de grootte van de ruimte en beheer op locatie of op afstand.

Neem voor meer informatie contact met ons op.